Τεύχος 63
 
 
© 2016
ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
 
Καλοκαίρι στην πόλη 2016!
H εναλλακτική «κατασκήνωση» στην πόλη για παιδιά 5 - 12 ετών

Τα παιδιά «λύνουν» μυστήρια, «δένουν» ομάδες, και «γράφουν» ιστορία!
Το φετινό καλοκαίρι στην πόλη ανοίγει και φέτος τις πύλες του με σκοπό να ταξιδέψει τα παιδιά, μέσα από τη διαδικασία εξιχνίασης δύο μυστηρίων σε γωνιές ολόκληρου του κόσμου. Όταν τα σχολεία κλείσουν, το «Καλοκαίρι στην πόλη» έρχεται, για να προτείνει νέες διαδρομές και εξερευνήσεις!
Η εναλλακτική αυτή κατασκήνωση, με δεκαήμερες περιόδους, αποτελεί μια άτυπη μορφή εκπαίδευσης για τα παιδιά στον χώρο του μουσείου. Τα οφέλη της συμμετοχής είναι πολλά, αφού κάθε στιγμή είναι μια ξεχωριστή εμπειρία που συμβάλλει θετικά και σε πολλά επίπεδα στη διαμόρφωση της προσωπικότητας για το κάθε παιδί που συμμετέχει.

Μυστήριο καλύπτει και τις θεματικές για το φετινό καλοκαίρι!

Μυστήριο στον Ελληνικό Κόσμο vol.2

Μετά από την τεράστια επιτυχία των δυο πρώτων αποστολών, ο πράκτορας 254 σας προσκαλεί σε νέες, συναρπαστικές περιπέτειες.

Στη σκιά των τεσσάρων πινάκων

«Ήταν αργά το βράδυ, όταν από το ατελιέ της ζωγράφου Λέτας Παλέτα ακούστηκαν δυνατοί θόρυβοι. Πολλά σπασμένα γυαλιά, ακαταστασία, αλλά και μια αναπάντεχη ανακάλυψη... τέσσερις από τους αμέτρητους πίνακες, αμύθητης αξίας, που είχε στην συλλογή της ήταν πλέον παρελθόν».
Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του πράκτορα 254... αλλά και στα δικά σας. Θα μπορέσετε σε 10 μέρες να συλλέξετε στοιχεία και πληροφορίες και να λύσετε γρίφους;

Ο κύκλος των χαμένων παιχνιδιών

Απρίλιος 2016...
Όλα ήταν έτοιμα για τα εγκαίνια της έκθεσης με τα σπάνια και πολύτιμα παιχνίδια από όλες τις γωνιές του κόσμου. Το προσωπικό του μουσείου ήταν εκεί, για να υποδεχτεί με χαρά όλους τους προσκεκλημένους.
Ένας, όμως, από αυτούς αντιλήφθηκε κάτι τρομερό... κάτι που έκανε τα χαμόγελα όλων να παγώσουν.
Μερικά από τα ανεκτίμητα παιχνίδια της έκθεσης δεν ήταν πια στην θέση τους!


Ημερομηνίες: 21/6-1/7/2016, 18/7-29/7/2016


Ημερομηνίες: 4/7-15/7/2016, 29/8-9/9/2016


Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον Ελληνικό Κόσμο, ο οποίος αναθέτει την άμεση λύση του στα έμπειρα χέρια του πράκτορα 254. Είστε έτοιμοι να εξιχνιάσετε την υπόθεση;

Τηλέφωνο για κρατήσεις θέσεων: 212 254 0650

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε
το: summer.hellenic-cosmos.gr