ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΙΜΕ
63
 

Επιλέξτε για τις αγορές σας το Πωλητήριο του «Ελληνικού Κόσμου» και συμβάλετε στην ανάπτυξη και τη συνέχιση του έργου του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.Οι φίλοι του ΙΜΕ (μέλη του Συλλόγου Φίλων), ως ελάχιστη αναγνώριση της συνεισφοράς τους, απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια, χρησιμοποιώντας την κάρτα μέλους.

Περισσότερες πληροφορίες

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού (ΙΜΕ) είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, το οποίο ιδρύθηκε με σκοπό την ηθική και υλική υποστήριξη του Ιδρύματος για τη διάσωση και διάδοση της ιστορικής μνήμης και παράδοσης.
Ο Σύλλογος αριθμεί σήμερα γύρω στα 445 μέλη, κάθε ηλικίας, και επιδιώκει να προβάλει το πολύπλευρο έργο του Ιδρύματος, όπως αυτό εκφράζεται μέσα από τις εκθέσεις, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τα συνέδρια και τα σεμινάρια. Οι Φίλοι, μέσα από την οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, επισκέψεων σε μουσεία και εκδρομές σε τόπους με ιδιαίτερη ιστορική αξία, συγκεντρώνουν πόρους και βοηθούν και οικονομικά το Ίδρυμα. Παράλληλα, η αποστολή του τριμηνιαίου ενημερωτικού έντυπου «Τα νέα του Ελληνικού Κόσμου» αποτελεί ένα εξαιρετικό μέσο επικοινωνίας ανθρώπων που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα, προσφέροντας ένα βήμα διαλόγου για τον ελληνικό πολιτισμό και την ιστορία.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού όλα αυτά τα χρόνια συμπαραστέκεται με τη δράση του στο έργο μας. Και πρόκειται για ένα έργο δύσκολο και επίπονο...

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ

Η εκλογή μου στην Προεδρία του Συλλόγου Φίλων του ΙΜΕ αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για μένα, που με πλημμυρίζει με αισθήματα χαράς και παράλληλα πολλαπλών ευθυνών...