ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΘΕΣΗ (2004)
Eσωτερική έκδοση του IME

Τιμή: € 2.00

Εκδότης: Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
Μετάφραση:  -
79 Σελίδες
ISBN: 960-7957-28-8
Κωδικός: 00.10.91.0720
Διαθεσιμότητα τίτλου: Διαθέσιμος

H έντυπη έκδοση «Iστορίες Oλυμπιακών Aγώνων. Mία άλλη έκθεση» αποτελεί τον κατάλογο της ομώνυμης έκθεσης, που φιλοξενήθηκε στον «Ελληνικό Κόσμο» από 1 Μαρτίου 2004 έως 5 Δεκεμβρίου 2006. Η έκθεση παρουσίαζε άγνωστες πλευρές των Oλυμπιακών Aγώνων μέσα από πρωτότυπα διαδραστικά εκθέματα, στα οποία συμμετείχε ο επισκέπτης.

O κατάλογος «Iστορίες Oλυμπιακών Aγώνων. Mία άλλη έκθεση» περιλαμβάνει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, τρισδιάστατες αναπαραστάσεις, εικόνες από τα εκθέματα και τις ενότητες της έκθεσης, καθώς και χάρτες. Πλαισιώνεται από χρονολόγιο με τις σημαντικότερες στιγμές των Oλυμπιακών Aγώνων, αρχαίων και σύγχρονων, ενώ τονίζονται οι προσπάθειες αναβίωσής τους με τη διοργάνωση των Zάππειων Oλυμπιάδων από το 1859 έως το 1889. Στα κείμενα της έκδοσης παρουσιάζεται η μουσειολογική προσέγγιση και ο σχεδιασμός της έκθεσης, ενώ γίνεται αναφορά στην ιστορία των σύγχρονων Oλυμπιακών και στον τρόπο που απηχούν τις ευρύτερες κοινωνικές και πολιτισμικές συνθήκες της εποχής τους.

Ο κατάλογος διατίθεται σε δύο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά.

Το βιβλίο διατίθεται στο Πωλητήριο του Πολιτιστικού Κέντρου του ΙΜΕ, καθώς επίσης και στα μεγάλα ελληνικά βιβλιοπωλεία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Πωλητήριο του Πολιτιστικού Κέντρου, τηλ.: +(30) 212 254 0000 ή γράψτε στο sales@ime.gr.

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 19%
Πρώτη σελίδα 
Οι εκδόσεις του ΙΜΕ 
Έντυπα 
Γραφιστική επιμέλεια χώρων 


Αναζήτηση βιβλίων
οπουδήποτε
τίτλος
συγγραφέας

 ΙΜΕ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ
NEWSLETTER
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ENGLISH


copyright © 2006 ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ