ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΙΜΕ
63
 

Μονοήμερη εκδρομή στην Κορινθία με επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και το αρχαιολογικό μουσείο της Αρχαίας Κορίνθου καθώς και στον Ακροκόρινθο την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 09.00. Ξεναγεί η Μάχη Καρανίκη.

Κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ

Απαραίτητες Δηλώσεις συμμετοχής: τηλ. 212 254 3187 κ. Χρήστος Καραδήμας Εmail:xrikara@ime.gr έως την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016.

Περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ.

Επιλέξτε για τις αγορές σας το Πωλητήριο του «Ελληνικού Κόσμου» και συμβάλετε στην ανάπτυξη και τη συνέχιση του έργου του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.Οι φίλοι του ΙΜΕ (μέλη του Συλλόγου Φίλων), ως ελάχιστη αναγνώριση της συνεισφοράς τους, απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια, χρησιμοποιώντας την κάρτα μέλους.

Περισσότερες πληροφορίες

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Γίνε Εθελοντής στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»!

Ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού προσφέρει την ευκαιρία εθελοντικής εργασίας σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τις δράσεις Κοινωφελών Ιδρυμάτων και Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών.

Γνώρισε από κοντά το έργο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού!

To έργο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» εκτείνεται σε διάφορους τομείς με υπηρεσίες και προγράμματα για την εκπαίδευση, την τέχνη και τον πολιτισμό: εκδηλώσεις και εκθέσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, προβολές εικονικής πραγματικότητας στη «Θόλο», θεατρικές παραστάσεις κ.ά.

Με αυτόν τον τρόπο, οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμη πρακτική εμπειρία και γνώσεις σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, όπου θα μπορούν να εξελίξουν τις δυνατότητές τους, ενώ παράλληλα θα συνδράμουν στο πλούσιο και ιδιαίτερα απαιτητικό έργο του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

Ο καθένας, ανάλογα με τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά του, μπορεί να γίνει εθελοντής, συμμετέχοντας ενεργά στην πολιτισμική παραγωγή του τόπου μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να στείλετε e-mail στο: avoreadou@ime.gr

 


Επίσκεψη - ξενάγηση στο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Θήβας
(22 Οκτωβρίου 2016)


Ξενάγηση στην έκθεση σκίτσων της κας Έλλης Σολομωνίδου Μπαλάνου στην Εστία Νέας Σμύρνης
(8 Απριλίου 2016)


Κοπή πίτας
(12 Φεβρουαρίου 2016)


Εκδρομή στην Τεγέα.
(21 Μαρτίου 2015)


Επίσκεψη στο Βυζαντινό & Χριστιανικό Μουσείο.
(15 Μαρτίου 2015)


Ξενάγηση στο Θωρηκτό Αβερωφ
(30/11/2014)


Την Κυριακή 1 Ιουνίου, επισκεφθήκαμε με ξεναγό την κα Μάχη Καρανίκη τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, το μουσείο των Δελφών και το πανελλήνιο ιερό των Δελφών, το πιο ξακουστό μαντείο της αρχαίας Ελλάδας.
(01/06/2014)


Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014, επισκεφθήκαμε την περιοδική έκθεση «Βιβλία καλλιτεχνών της συλλογής Teriade» στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο και ξεναγηθήκαμε από την επιμελήτρια και ιστορικό τέχνης κα Ιωάννη Αλεξανδρή
(12/01/2014)


Ξενάγηση του Συλλόγου Φίλων στην έκθεση Leonardo Da Vinci
(08/12/2013)


Ρωμαϊκή Αγορά & Βιβλιοθήκη του Ανδριανού
(10/11/2013)


Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο (26/05/13)


Οδοιπορικό στη Μικρασιατική Ελλάδα (16-26/03/13)