© 2013
ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
 

Προγραμματισμένες εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος Φίλων, προγραμματίζει για το φθινόπωρο, ΒΆ κύκλο σεμιναρίων για την εκμάθηση χρήσης Η/Υ, μαθήματα φωτογραφίας πραγματοποιώντας τόσο θεωρητικές συναντήσεις όσο και περιπάτους πρακτικής εξάσκησης. Επιπλέον, θα ξεκινήσουν σεμινάρια Ψυχολογίας και απευθύνονται σε γονείς παιδιών 2- 10 χρονών, που ενδιαφέρονται να οικοδομήσουν μια ουσιαστική ποιοτική και επικοινωνιακή σχέση με το παιδί τους.

Επίσης, μεταξύ άλλων θα γίνουν ξεναγήσεις και επισκέψεις:

  1. στο αρχαίο θέατρο του Θορικού και στα αρχαία μεταλλεία του Λαυρίου.
    Περιήγηση στην πόλη του Λαυρίου
  2. στο Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού
  3. στο Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος
  4. στο Αρχαιολογικό μουσείο Θηβών
  5. στο πρώην Βασιλικό Κτήμα Τατοίου

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ.

 

Και φέτος
«στέκι» μας γίνεται
ο «Ελληνικός Κόσμος»!

Ο «Ελληνικός Κόσμος» αποτελεί ένα σταθερό σημείο αναφοράς για όλη την οικογένεια, ένα φιλόξενο χώρο γνώσης, ψυχαγωγίας και πολιτισμού προσιτό σε όλους.

Κι ακόμη, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των καιρών, καθιερώνουμε από φέτος την οικογενειακή συνδρομή για τα προγράμματα και τις δραστηριότητές μας... με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για όσους συμμετέχουν!

Μια ετήσια οικογενειακή συνδρομή (100 ευρώ) περιλαμβάνει: Ελεύθερη είσοδο στις πρωτοποριακές διαδραστικές εκθέσεις και στις εντυπωσιακές προβολές της «Κιβωτού» και της «Θόλου», 20% στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Σαββατοκύριακου, στο «Καλοκαίρι στην πόλη», στα γενέθλια, στο πωλητήριο και στα εισιτήρια του «ΘΕΑΤΡΟΝ». Κι ακόμη, τη δυνατότητα να ζήσει κάποιος -ξανά και ξανά- «από μέσα» την ατμόσφαιρα ενός πολιτιστικού χώρου: γνωριμία με τους καλλιτέχνες, ξεναγήσεις, πρόβες, έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις δράσεις. Κι όλα αυτά για ένα ολόκληρο έτος και με απεριόριστη χρήση!

Σας περιμένουμε!