© 2008
ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
 

Εξαιρετικό μουσείο, πρέπει οπωσδήποτε να το δείτε όταν επισκεφτείτε την Αθήνα, για να κατανοήσετε καλύτερα την ιστορία της.

John Semone
Καλιφόρνια, Η.Π.Α.

Εξαιρετικό, πρωτότυπο, δυναμικό, συγκινητικό. Ευχαριστούμε που δημιουργήθηκε τέτοιος χώρος για μας τους Αθηναίους. Ευχαριστούμε.

Ελένη Γεωργοπούλου

Είναι ενθουσιαστικό να βλέπει κανείς πώς μπορεί το αρχαίο με το σύγχρονο να παρουσιάζονται στους Αθηναίους, και όχι μόνο, με αυτό το διαδραστικό τρόπο! Συγχαρητήρια.

Σοφία Δασκαλάκη-Μυτιληναίου
Πρόεδρος Πολιτισμικού Οργανισμού
Δήμου Αθηναίων
19.9.2007

Υπέροχη έκθεση! Ακόμα και εγώ που δεν είμαι παιδί θα θυμάμαι πάντα από δω και μπρος πώς αποδεικνύεται το Πυθαγόρειο, πώς μετρήσαμε την πυραμίδα του Χέοπα, την ακτίνα της γης και πώς ο Αρχιμήδης έπιασε τον απατεώνα...
Ευχαριστώ!

25.9.2007

Ο «Ελληνικός Κόσμος» είναι ένα άψογο Μουσείο που μας δείχνει πώς μπορούν οι νέες τεχνολογίες να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε την αρχαία ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθειά σας στην επίσκεψή μας στη «Θόλο» και στις εκθέσεις. Σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε στην Κίνα, στο Μουσείο του Γιουννάν, αφού και η Κίνα είναι αρχαία χώρα.

Tang Bing
Αντιπρόεδρος της Ένωσης Επιστημών και Τεχνών
του Γιουννάν
28.9.2007

Παιδιά και δάσκαλοι, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για το υπέροχο, παραστατικό ταξίδι στην Αρχαία Αγορά.

105ο και 166ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Προσοχή !!!
Εισέρχεστε σε χώρο υψηλής θετικής ενέργειας.
Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την ασφάλεια των ονείρων σας.

Καρίνα Γεωργαντά

Εύχομαι κάθε επιτυχία εις τον άγιον ιερόν σκοπόν του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Φεύγω με τις καλλίτερες των εντυπώσεων.
Ευχές εις τον Πρόεδρον και εις τους συνεργάτες του.

Ο Αλεξανδρείας Θεόδωρος Β'
24.10.2007

 

Αφιερωμένο στον Ιδρυτή και Πρόεδρο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού αξιότιμο Κύριο Λάζαρο Εφραίμογλου για την εθνική προσφορά του:
«Ευχαριστώ το θεό που με γέννησε Έλληνα. Δέχομαι χωρίς βαρυγκώμια τη βαριά και μοναδική κλήρα της φυλής μου. Παίρνω στη φούχτα μια χεριά βρεγμένα φύκια και τα φιλώ. Στα χείλη μου καίει το αρμυρό σου φιλί, Μάνα Ελλάδα!»
Στρατής Μυριβήλης
και για την αντιγραφή,

Χρίστος Αδαμόπουλος
Μέλος της Εθνικής Εταιρείας των Ελλήνων Λογοτεχνών
και μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας
Παπαδιαμαντικών Σπουδών
31.10.2007

Ευχαριστούμε πολύ για τη θερμή φιλοξενία και το υπέροχο ταξίδι στο χώρο και το χρόνο.

Οι φίλοι του Μουσείου Μπενάκη
Απόστολος Βερβέρογλου
3.11.2007

Η αισθητική του χώρου σε συνδυασμό με την άψογη παιδαγωγική εμπειρία πριν και μετά την παρακολούθηση των παραστάσεων καθιστούν τον πολυχώρο πρότυπο παιδαγωγικής και λειτουργικής εμπειρίας. Συγχαρητήρια για την άρτια στελέχωση των υπηρεσιών! Δείγμα πολιτισμού!

5ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας
5.11.2007

Τιμάτε με το έργο αυτό την καταγωγή μας.
Σας ευχαριστούμε.

Ελένη Θεοφάνους-Ευσταθίου
ΚΑΠΗ Βούλας
14.11.2007

Πέρασα πολύ ωραία! Αυτά τα πράγματα δεν τα βλέπω στο σχολείο.
Είναι υπέροχα τα πράγματα που βλέπω και θα ήθελα να έρχομαι κάθε μέρα!

Χαρούλα Δημητροπούλου

Πάντα προσπαθούσα να ταξιδέψω νοερά στην Αρχαία Αγορά. Παρά την πληροφόρηση που υπάρχει πια, χρειάζεται αρκετή φαντασία... τώρα. Σήμερα, ένιωσα ότι ήμουν κι εγώ εκεί. Ευχαριστώ για το ταξίδι.

Τζ. Αλιμόνου

Συγχαρητήρια στο παιδαγωγικό προσωπικό που ασχολήθηκε στη Γενέθλια Γιορτή του Μουραμπελή Αθανασίου (10.11.2007), για την ευγένεια και την επαγγελματικότητα που επέδειξαν.
Σας ευχαριστούμε.

Οικογένεια Μουραμπελή
10.11.2007